نقشه كشي ساختمان و طراحي پلان | 09120739264 | دفتر معماري اپيك

۲۹ بازديد

نقشه كشي ساختمان و طراحي پلان

يكي از خدمات دفتر معماري اپيك، نقشه كشي ساختمان در تبريز و ديگر شهرها است كه با بهره مندي از حرفه اي ترين مهندسين، نقشه كشان ساختمان و پيمانكاران آماده ارائه خدمات به همشهريان خود مي باشد. برخي از ويژگي هاي دفتر معماري اپيك كه آن را از ديگر خدمات ساختماني مجزا كرده است. مي توان به موارد زير اشاره كرد:
۱- بهره گيري از متخصص ترين و حرفه اي ترين تيم
۲- بهره مندي از امكانات پيشرفته نرم افزاري با دانش روز بالاترين.
۳- دقت و كيفيت بالاي خدمات ارائه شده.
۴- ارائه قيمت بسيار مناسب جهت تحويل به مشتري.
۵- تحويل پروژه در كوتاهترين زمان ممكن.
۶- ارائه پروژه ها به صورت مستقيم و بدون واسطه به مشتريان.
۷- جلب رضايت مشتريان به صورت قلبي به واسطه پروژه بسيار عالي.
۸- ارائه نقشه هاي به روز و مدرن، با استانداردترين قواعد و سبك روز دنيا.

استفاده حداكثري از فضا

به عنوان مثال يكي از اين ويژگي ها در آپارتمان ها كه محل اصلي زندگي اكثريت شهرنشين ها در دوران امروزي مي باشد، استفاده حداكثري از فضا حتي با وجود متراژ كم مي باشد. اين امر بدون داشتن يك نقشه مناسب امكان پذير نمي باشد، امروزه با پيشرفت تكنولوژي نقشه هاي ساختماني نماي كلي از ساختمان چه از داخل و چه از بيرون را با نزديك ترين حالت به سازه اصلي به مصرف كننده خواهند داد كه اين امر باعث صرفه جويي در زمان و داشتن ساختمان با شرايط دلخواه كارفرما مي شود. با توجه به اهيمت نقشه كشي ساختمان، آشنايي با مباحث مربوط به نقشه كشي ساختمان و اين رشته در دانشگاه ضروريست، اما در ابتدا نياز است تا با اصل نقشه كشي و اينكه نقشه كشي چيست آشنا شد.

نقشه ها يكي از ابتدايي ترين وسايل براي توضيح دادن طرح و ايده است

نقشه ها يكي از ابتدايي ترين وسايل براي توضيح دادن طرح و ايده است كه در ذهن افراد وجود دارد، بعد از شكل گيري ايده و فرضيه براي انتقال و در ميان گذاشتن آن با افراد مختلف نياز است تا از وسايل مختلف براي ارائه هرچه بهتر و ساده تر ايده خود كمك بگيريم، ابتدايي ترين وسيله ارتباطي صحبت كردن و استفاده از كلام مي باشد، اما هميشه اين راه پاسخگو نيست، علي الخصوص هنگامي كه نياز به توضيح جزئي تر طرح و طرح هايي خاص مانند طراحي يك ماشين يا يك ساختمان باشد، تنها صحبت كردن براي انتقال ايده كافي نيست و نياز به استفاده از ابزاري ديگر نظير تصاوير و نقشه ها مي باشد. در رشته هاي فني از نوعي زبان ترسيمي كه به گونه اي جزء تصاوير مي باشند، استفاده مي شود كه به آن نقشه مي گويند.

پيشرفت روزافزون فناوري و مصالح ساختماني

پيشرفت روزافزون فناوري و مصالح ساختماني و همچنين فنون جديد در ساخت سازه هاي مسكوني، تجاري و… باعث اهميت بيشتر اين رشته شده است؛ تلفيق علم و هنر در اين رشته به متخصصين توانايي ارائه بهترين طرح ها با توجه به سليقه هر فرد را مي دهد. در رشته نقشه كشي ساختمان فرد در طول دوران تحصيل با انواع مباحث مرتبط با عمليات اجرايي در ساختمان سازي، محاسبات فني، مواد و مصالح ساختمان سازي، قالب بندي، بتن و فناوري ساختماني در اين زمينه، كار با دوربين هاي نقشه كشي و… سر وكار خواهد داشت و علاوه بر نقشه كشي به ساير مسائل جانبي نيز تسلط پيدا خواهد كرد.

فارغ التحصيلان نقشه كشي ساختمان مي توانند، تحت عنوان نقشه كش در شركت هاي ساختماني استخدام شوند و با استفاده از رايانه و نرم افزارهاي مرتبط اقدام به ترسيم نقشه هاي فاز يك كنند. همچنين با دريافت گواهي هاي معتبر مهارتي سازمان فني و حرفه اي مي توانند، در تمامي دفتر هاي فني و مهندسي جهت همكاري در تيم نقشه كشي مشغول به كار شوند و در نهايت با ادامه تحصيل در دانشگاه و دريافت مدرك دانشگاهي و مهندسي و اخذ پروانه و مجوزهاي لازم از سازمان نظام مهندسي مي توانند، به طور مستقيم در نقشه كشي ساختمان، طراحي و نظارت به ساخت سازمان ها فعاليت داشته و مشغول به كار شوند.

اهميت و كاربرد نقشه كشي ساختمان چيست؟

امروزه، حتي براي ساخت يك ساختمان ساده نياز به دست كم چند نقشه متفاوت است تا اين اطمينان به طور كامل حاصل شود كه ساختمان طراحي شده دقيقا جزئيات مورد نظر طراح را داراست، هر چه اين ساختمان بزرگ تر و تخصصي تر باشد، نقشه هاي بيشتر و دقيق تري نياز است، يكي از فازهاي ابتدايي در انجام يك پروژه ساخت و ساز، نقشه كشي ساختمان مي باشد، نقشه كشي كاري فني است و نيازمند فردي است كه با اين كار آشنايي كاملي داشته باشد و از عهده ترسيم و تفسير نقشه به طور كامل بر آيد، نقشه كشي ساختمان يك هنر و كار فني توامان مي باشد، رعايت نكات فني، رياضي و ترسيمي در نقشه همه و همه مربوط به قسمت فني نقشه كشي است كه فراگيري آن در كلاس هاي درسي اتفاق مي افتد، مسائل مربوط به زيبايي و شكل ظاهري نقشه ترسيم شده، از زير شاخه هاي بخش هنري نقشه كشي است كه با تمرين و ممارست در اين كار به دست خواهد آمد.

نقشه هاي فاز دوم

نقشه هاي فاز دوم كه همان نقشه هاي محاسباتي نيز هستند، مرحله نهايي در طراحي نقشه هاي ساختماني يك پروژه مي باشند، در اين فاز مهندس نقشه كشي پس از تاييد نقشه هاي فاز صفر و يك اقدام به طراحي و اجراي نقشه هاي مرحله دوم مي كند. نقشه هاي فاز دوم كه نقشه هاي اجرايي نيز خوانده مي شوند، شامل كليه نقشه هاي معماري، محاسباتي، سازه، تاسيساتي، مكانيكي، الكتريكي و كليه جزئيات و نوع مصالح و همچنين برآوردهاي مالي تقريبي از نظر مقدار مصالح مورد نياز مي شوند. جزئي نگري در اين نقشه ها بايد به گونه اي باشد كه هيچ گونه ابهامي در پروژه باقي نماند.

سخن آخر

براي دريافت اطلاعات بيشتر، مشاوره رايگان، بازديد و مشاوره در خصوص طرح هاي اجرا شده توسط دفتر معماري اپيك و يا اجراي بازسازي و طراحي دكوراسيون منزل يا طراحي نما آپارتمان خود، با مشاورين شركت معماري اپيك به شماره 09120739264 تماس حاصل فرماييد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.